21.05.24 | Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichConference and event facilities, including a grand historic ballroom. As Commis de Cuisine you will be responsible for the following tasks - Ensuring the flawless preparation, quality and appealing presentation of our food in accordance with our high quality standards - Ensuring that food waste is kept
Später ansehen21.05.24 | Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichAnd efficiency in overall food preparation in the F&B outlets plus in-room dining. - Be able to project and procure the adequate amount of products and prepare in timely manner. - Demonstrate the ultimate level of food safety, understanding HACCP principles, possess the highest personal hygiene. As Sous Chef, we
Später ansehen21.05.24 | Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichKreative Unterstützung bei der Entwicklung neuer Foodkonzepte - Warenanforderung in Abstimmung mit dem Vorgesetzen sowie die Kontrolle des täglichen Wareneingangs - Verantwortlich für die tägliche Kontrolle der Hygienevorschriften und der Sauberkeit im Rahmen der HACCP-Richtlinien Als Chefin de Partie
Später ansehen21.05.24 | Trainee, Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichOf all foodstuffs - Compliance and control with the specified stock levels and ensuring proper storage As Kitchen Trainee, we expect from you - Enrolled as a student in a Swiss Hotel Management school - Flexibility and ability to work under pressure - your position will include weekend and holiday
Später ansehen21.05.24 | Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichProfessional advice and support for our guests in Orsini - Professional serving of food and drinks - Excellent product and sales knowledge - Ensuring smooth work processes at your own station, in compliance with our quality standards - Provision of the required mise en place - Supporting the Orsini Restaurant
Später ansehen16.05.24 | Vollzeit | Zürich | Active Gastro Eng GmbHSowie ca. 70 Aussenplätze verfügt, einem Baroutlet mit eigenem Food Konzept und rund 60 Sitzmöglichkeiten, sowie 2 Seminarräumlichkeiten mit bis zu 70 Sitzplätzen. Ihre Aufgaben – Sie sind für die kompetente Leitung der Küchenbrigade verantwortlich und geniessen dabei attraktive Arbeitszeiten
Später ansehen10.05.24 | Vollzeit | Zürich | SSP Deutschland GmbH - HauptsitzDich als Sous-Chef (m/w/d) Produktionsküche 100% Deine Aufgaben - Sicherstellung eines reibungslosen Betriebsablaufes während einer Schicht - Gewährleistung der Produktion des gesamten Food Angebots für unsere Take Away Bars und unser a la Carte Restaurant - Entwicklung neuer Gerichte/ Angebot - Interne
Später ansehen06.05.24 | Vollzeit | Zürich | Mandarin Oriental Savoy, ZurichWill enhance conference and event facilities, including a grand historic ballroom. As Commis de Cuisine you will be responsible for the following tasks Ensuring the flawless preparation, quality and appealing presentation of our food in accordance with our high quality standards Ensuring that food waste
Später ansehen30.04.24 | Vollzeit | Zürich | JobLeads GmbH | CHF 250’000 - CHF 300’000 Geschäftsleitung (80-100%) oder Co-Geschäftsleitung (je 50-60%) Deine Aufgaben Du nimmst gerne eine starke Führungsrolle in unserer Organisation ein und pflegst die engen Verbindungen zum nationalen Vorstand, zu den 17 Schweizer Convivien (= Regionalgruppen) und zu Slow Food International
Später ansehen29.04.24 | Vollzeit | Zürich | Randstad Schweiz AGInfectiously positive attitude and drive to win (determination & hustle) - Past experience in a Sales role Are you looking for a opportunity to leverage your sales and negotiation skills? Are you a natural seller and a real foodie who enjoys negotiating? So don't hesitate and send us your application. We
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